Prevence

Poslouchala jsem před chvíli MUDr. Šebka v rozhlase, domníváte se, že také zbytečně zatěžuje své lékaře, když k nim jdu i s " obyčejnou rýmou"? Jsem diabetik na inzulínu již 20 let a před 5 léty jsem prodělala léčbu rakoviny tlustého střeva s chemoterapii a ozářkami. Během těch 5 let jsem po 4 operacích. Všichni lékaří mi říkají, že se musím jít vždy ukázat při jakémkoli změně zdravotního stavu. To tedy nemají pravdu?

Odpověď odborníka:

Samozřejmě, že při takovýchto závažných chorobách je vhodné pravidelné sledování všech změn zdravotního stavu, jistě vás žádný lékař neodmítne.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: