Preventan akut a výživový doplnok biomare

Ďakujem Vám za predošlú odpoveď, chcel by som sa hlavne spýtať, či je možné súčasne s Preventanom Akut podávať výživový doplnok Biomare . Ďakujem

Odpověď odborníka:

Dobry den určitě není vhodné kombinovat 2 přípravky, které působí na imunitní system. Take bych doporučovala velice uváženě k tomu pořistupovat, protože při nadměrném "dráždění " imunitního systému může dojít k vytváření protilátek proti vlastnímu tělu a vzniku tzv. autoimunitního onemocnění. Je vždy potřeba konzultovat s imunologem nebo alergologem.

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: