Přikrmování

Dobrý den, synovi bylo 8měsíců a stále odmítá přijímat jinou potravu než mateřské mléko. Je to vpořádku? Kojím jej každou hodinu. Za poslední měsíc měl přírůstek na váze ze 7,55kg na 7,66kg (výška 70cm). Zkoušela jsem přikrmovat jak rýžovou kaši, tak zeleninové příkrmy.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Jano, v tomto věku již dle mého názoru není výživa výlučně kojením pro dítě dostatečnou. Zkuste jednodruhové ovocné pyré či jiný jednodruhový pro dítě chuťově zajímvý pokrm. Příkrm by ale již dostávat mělo.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie na pivo: na druhu záleží
Články: Alergie na pivo: na druhu záleží
Potravinové alergie jsou...
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Články: Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Bolest v zádech nebo boku...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: