Příkrmy

Dobrý den, mám 8.měsíční dceru, stále kojím, od 6. měsíce jsem začala nejprve se zeleninovými příkrmy, postupně s masem v poledne a s ovocnými příkrmy k odpolední svačině, ráno, dopoledne a večer je plně kojena, spí celou noc. A od 8. měsíce bych měla zařadit kaše. Můj dotaz zní kdy a jestli vůbec jí mám kaši začít dávat a zda je to nutné. Které kojení bych měla nahradit, kojit chci nadále prozatím :-)Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neexistuje pravidlo, že byste nutně musela kaše podávat. Pokud ale náhle přestanete kojit a dítě nebude zvyklé na jiný druh stravy než mateřské mléko, může u něj dojít k přechodnému zhoršení výživy. Z kaší se doporučují ovesná nebo rýžová kaše, obsahuje menší množství cukrů než například krupicová kaše. Zachoval bych večerní kojení, nahradit lze například kojení polední, ale záleží na Vás.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: