Přirozený porod a ulcerozni kolitida

Dobrý den, mám dotaz ohledně porodu. Jsem v jiném stavu již mám dvou letou dceru. A přirozený porod za sebou. Nyní mám ale ulcerosní kolitidu občas v klidu občas aktivní a diaberes 2.typu dobře kompenzovaný. Zajímalo by mne zda s touto diagnozou mohu rodit normálně nebo císařským řezem? Myslím z hlediska tlačení u porodu. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano! Pokud jsou obě choroby dobře kompenzované, myslím, že byste mohla rodit normálně. Tato úvaha je ovšem zcela v rukou ošetřujícího (nebo spíše nemocničního) gynekologa-porodníka. Užívejte probiotika a starejte se o svou střevní mikrofloru! Udržujte si vhodnou hmotnost (do BMI max 25)a udržujte se fit!!!

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: