Přišití uší

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je možné nechat přišít uši dítěti ve 3letech?děkuji za odpověd....malej je má opravdu hodě odstáté a smějí se mu i dospělí a to mě moc mrzí:/

Odpověď odborníka:

Ano, určitě, přes svého pediatra dostanete doporučení na ORL nebo pracoviště, kde toto provádějí. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: