Přišité uši a naušnice

Dobrý den, před pár lety jsem byl na přišití uší (odstávaly mi) a zaslechl jsem že bych si neměl nechat propichovat uši na naušnice.. Co je na tom pravdy? (chtěl bych naušnici, popř. později 4mm tunel) Díky moc za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, nejsem ušař, ale myslím si, že tyhle dvě věci spolu nemají nic společného. Klasická aplikace naušnice do lalůčku by neměla mít na výsledek vaší někdejší operace vliv. Ale možná se ještě zeptejte někoho z oboru ORL (ušní, nosní, krční).

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: