Příznaky hiv

Dobbrý den, pane doktore(ko),zhruba před 7-8 dny jsem měl pohlavní styk u kterého prasknul kondom a objevili se u mě po této době bolesti hlavy a krku.mohli by to být po takové době příznaky HIV a za jak dlouho se první příznaky projeví.děkuju za pomoc a odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jirko! Skutečně se po této době mohou takovéto příznaky objevit a odpovídají i profilu HIV primoinfekce. Tyto příznaky jsou ale nespecifické a v drtivé většině případů se jedná o běžnou virozu. Doporučuji konzultaci na dermatovenerolgoii! Neodkládejte to.

 
Líbí se vám odpověď?
-7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: