Příznaky hiv

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, měla jsem styk s osobou, o které jsem se dozvěděla, že to hodně moc střídá. Je to teprve 14 dní a já se hrozím HIV. Není možné si udělat test už po 14 dnech? Že by tam byla alespoň malinká změna v krevním obrazu? Nemůžu čekat 2 měsíce, to bych nevydržela. A lze koupit test, ktery se používá ze slin, v lékárně? Díky moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, budete muset opravdu počkat na definitivní výsledek testu po 2 měsících (jak vám to určil lékař), jak jste sama psala v dalším mailu. Teoreticky lze testovat ze slin nebo ze sliznice tváře, ale krevní test bude nezbytný a teprve po obdržení jeho výsledkyu budete mít jistotu.

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: