Problém v těhotenství

Dobry den, koncim 37 tyden tehotenstvi. Manzela jsem odvezla na strelnici, kde se venoval strelbe z pistole ( devitka). Jeste jsem tam nebyla a bohuzel jsem slysela nekolik vystrelu z bezprostredni blizkosti. Neuvedomila jsem si a ani on, ze i kdyz dospely ma v arealu sluch.tka, plod zadnou ochranu nema:( telem mi projela vibrace, nehlede na hrozny randal. Miminko se strasne hybalo a me nici vycitky, jestli se mu nemohlo pri tak hlasitem zvuku neco stat a napr.poskodit sluch. Nebyla jsem tam dlouho, nicmene prijemne to nebylo. Vim, ze to byl nerozum tam vubec lezt, nechapeme, ze nam to nedoslo...Je mi tak uzko, ze me i boli podbrisek a jeste z toho muzu porodit:(

Odpověď odborníka:

Dobrý den, miminko reagovalo na neznámý a pro něj silný podnět, jestliže porodíte nebude to tím hlukem, ale spíše nervozitou a strachem.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: