Problémy s hormony

Dobrý den před týdnem jsem byla u své Gynekolozky kvůli meskani MS dělala mi vnitřní ultrazvuk a tím vyloučila těhotenství. Řekla mi ze mam cisty a napsala mi Utrogestan a pichla vyvolávací injekci. Bohužel do teď MS nepřišla, mám opět dojít ke gynekolozce?Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano jestliže nepřišla menstruace do 2-3týdnů od injekce bežte na gynekologii

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: