Problémy s otěhotněním

Dobry chci se zeptat uz 4 mesice se snazime o dite a nejde nam to. ja mam autoimunitni zanet a alergii na pyl travi zito. jestli to ma vliv na otehotneni a to jsem brala i na podoporu otehotneni 3 mesice a nic dekuji za odpoved a kdy je vhodne umele oplodneni

Odpověď odborníka:

Pokud je snaha o otěhotnění delší než cca rok - záleží také na věku pak je vhodné obrátit se na poradnu pro sterilitu,která je při větších nemocnicích. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: