Prosím o radu

Dobrý den,chtěla bych vás poprosit o radu.Mám již 6týdenní dítě a poslední menstruaci jsem měla 23.6 08 a pak jsem již 23.7 08 men nedostala.Podle gynekologa jsem musela otěhotnět mezi těma dvěma menstruacemi,ale v tý době jsem měla gyn problémy a tak se ptám zda není možný,že by se lékař spletl a mě se jen těma gyn.probléma neopozdila men a já jsem otěhotněla po tom 23.7.Bylo by to možný?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Šárko! Možné je všechno, odhad stáří těhotenství se provádí několika metodami a odchylka může být i mnoho dní. Obvykle nejpřesnější odhad termínu porodu poskytuje ultrazvuk ve dvanáctém týdnu, ale otázka je, nakolik Vám upřesní početí... Je to skutečně důležité?

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: