Prostata a plodnost

Pane doktore.Jsem necelé 2 mesice od prodelaneho bakterialniho zanetu prostaty.Mel bych dotaz,do jake míry ma toto prodělané onemocnění vliv na plodnost,protoze se s partnerkou snažíme o dite a v ramci onemocneni jsme se nechranili a partnerka neotehotnela.Je mi ale jasne,ze pokud jsem zrovna mel toto onemocneni,tak jsem partnerku oplodnit nemohl.Zaroven jsem na zacatku mel i 2 dny vysoké teploty. A mel bych dotaz,kdy se da očekávat,ze by mohla byt prostata po prodelanem zanetu zdrava.Vim totiz,ze nemoc ovlivnuje plodnost.Dekuji,Petr

Odpověď odborníka:

Zánět prostaty velmi pravděpodobně plodnost ovlivní, ale pokud je dobře léčen, tak by se mělo vše dostat do normálu. Pouze spermiogram Vám dokáže odpovědět

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: