Prostata velikosti meruňky

Manžel má takto zvětšenou prostatu a bylo mu doporučeno "frézování". Jelikož má těžkou rozedmu plic, nemůže být pod celkovou narkózou. Je při tomto zákroku¨nutná, nebo stačí lokáílní umrtvení ? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Postačí anestézie tzv. subarachnoidální, která nezatěžuje srdce, pacient je při vědomí a od pasu dolů nic necítí.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: