Protilátky proti štítné žláze - zvýšení imunity

Dobrý den, prosím o radu, mám protilátky proti své štítné žláze (omlouvám se, nevím, jak se to odborně jmenuje) a nevím, jestli můžu používat přípravky pro zvýšení imunity (Imunoglugan, Preventan a tak). Logicky usuzuji, že když moje tělo bojuje proti mé vlastní štítné žláze a já ještě posílím obranyschopnost, jestli si tím nakonec nepřitížím... Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Máte pravdu, že u autoimunních chorob není vhodné ještě více stimulovat imunitní systém léky či očkováním atp . Ale bylo by vhodné poradit se přímo s vaším ošetřujícím endokrinologem, který zná nejlépe všechny vaše nálezy.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x