Protilátky proti tbc

Dobrý denpane doktore, měla bych dotaz ohledně vytvoření protilátek na TBC. Dcerka byla na tomto testu avšak v okolí vpichu nevznikla žádná reakce, je nutné v tomto případ přeočkování, nebo se jedná o normální reakci? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Reakce by vzniknout měla. Pokud se nerozvine, je to známka nízké hladiny protilátak a bude třeba přeočkovat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: