Provera

Dobrý den,jsem po revizi dělohy a gynekolog mi předepsal Proveru 5 mg. Je potřeba udělat nějaké vyšetření před nasazením Provery kromě výsledků z revize dělohy? Je pravda, že užívání tohoto léku nebrání mastopatie prsu nebo rakovina vaječníků u babičky? Důvodem nasazení Provery je upravení menstruačního cyklu. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není zapotřebí žádné speciální vyšetření. Užívání nevadí ani zmíněné choroby.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: