Průdušky, hlasivky

Dobrý den asi 3-4 týdny nazpět jsem prodělal jakési nachlazení, typické příznaky: škrábání v krku, rýma, mírně zvýšená teplota, změna hlasu, asi po 3 dnech se k tomu přidal ještě kašel. Začal jsem to klidem léčit až po 5 dnech od objevnení příznaků. Kašel zmizel asi během 5-6 dnů, rýma asi do 14 dnů. Co mi ale zůstalo doposud je přeskakující hlas, zahlěnění v krku a hlavně nepříjemný svědivý pocit na hrudi při dýchání. Ke kašli nedráždí, ale to poměrně nepříjemné. Takto se cítím už asi 14dní a nevypadá to, že by se něco měnilo i když se svému tělu snažím dopřát klidu jak je to jen možné. Můžu se těšit, že to v brzké době přejde nebo mám raději navštívit lékaře? A jakými preparáty bych tomu mohl pomoci. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Marku! Je možné, že se jedná jen o doznívající příznaky prodělaného virového onemocnění. Dopřejte vašemu tělu dostatek odpočinku a vitamínů, nejlépe v přírodní formě. Pokud se vaše potíže nezačnou lepšit ani v průběhu dalšího týdne, doporučuji vám návštěvu ORL specialisty, který vyloučí případný přetrvávající zánět hlasivek a hltanu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x