Průdušky

Dobrý den , s bolestí v krku a teplotou jsem šel k lékařce i přes neinfekčí nález ( pouze jsem měl osafilokoka v nose) mi dala antibiotika(doxybene) dobírám je 6den a nepocituji zlepšení, ted už mě bolí "jen" na průduškách pocit dušnosti bolest na prsou , nemám pocit ke kašlání . piji čaje a snažím se mít klidový režim , po cca týdnu to ale nepostupuje . celá nemoc trvá už přes 3 týdny , v noci si dvakrát převlékám z duvodu pocení , teplotu nemám pořád 36,3. cítím se ale dost unaven a začí mě bolet celé tělo . chtěl jsem se zeptat jaká vyšetření mi má doktorka udělat aby diagnostikovala dobře ! podle výtěru z krku rozhodnout jestli dát jiná konkrétní antibiotyka . pokud to nebude na antibiotika (neinfekčí ) jak nejlépe tuto situaci léčit . trváto už dlouha a bojím se i o práci . děkuji za odpověd . s pozdravem Otokar

Odpověď odborníka:

Dobrý den Otokare! Pokud máte pocit dušnosti a bolí vás na prsou, je třeba abyste co nejdříve navštívil lékaře, který má na rozdíl ode mne možnost nechat si podrobně popsat charakter vašich bolestí a může vás vyšetřit. Můžete očekávat, že vás lékař pošle na rentgen plic, pravděpodobně bude chtít udělat i krevní testy.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: