Průdušky a ztráta hlasu

Dobrý den pane doktore byla jsem na vyšetření krvi a bylo mi zjištěno vyšší crp je to zánětlivý faktor jsem stále nemocná bolesti v krku kašel průdušky a ztrácí se hlas nemůžu kolikrát mluvit chci se zeptat zda je to něco vážného doktorka mi akorát napíše léky na imunitu zda je to dlouhodobá léčba nebo se to dá přeléčit děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Dagmar. Příčin opakovaných infekcí, chrapotu a kašle může být celá spousta a vyhodnotit celou věc musí Vaše praktická lékařka, která zná Váš celkový zdravotní stav, životosprávu a zná detaily dosavadního léčebného postupu. Z Vašeho dotazu mám dojem, že jste situací poněkud vylekaná, a to nejspíše zbytečně - doporučuji vždy jakoukoliv nejasnost řešit hned s příslušným ošetřujícím lékařem, ten je tam o toho, aby Vám vše řádně vysvětlil. CRP je pouze laboratorní ukazatel, nesvědčí sám o sobě pro nějakou konkrétní nemoc a význam tohoto nálezu se odvíjí hlavně od zjištěné výše CRP - což neuvádíte... Obraťte se tedy na Vaší paní doktorku. Přeji brzké zlepšení stavu!

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x