Pseudokyfóza

Dobrý den, není to tak dávno, co jsem trpěla víc jak týden neustálou bolestí hlavy. Bolest hlavy už mě netrápí, ale co mě trápí je, že mi neuroložka udělala rentgen krční páteře a řekla mi, že mám pseudokyfosu. Do té doby jsem si toho nevšimla, ale teď, když se na sebe podívám do zrcadla, vidím ten nehezký hrbolek a jsem z toho nešťastná. Chtěla jsem se tedy zeptat, jestli je nějaká možnost, že by se mi krční páteř srovnala nebo jestli s tím budu muset žít celý život. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, požádejte svého praktického lékaře nebo neurologa, aby Vás odeslal na rehabilitaci, tam Vás naučí cviky zaměřené na krční páteř, bolesti hlavy apod a především správné postavení hlavy vůči krční páteři, které eliminuje zvýraznění páteře (hrbolek) na přechodu mezi krční a hrudní páteří. S pozdravem, Dr. K. Šochová , www.rehabilitace-senov.cz

MUDr. Kateřina Šochová
MUDr. Kateřina Šochová

Specializace: Rehabilitace a fyzikální medicína
Pracoviště: Rehabilitační centrum Šenov

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: