Psychologická pomoc

Dobrý den pane doktore. Tak jsem poslechl vaši radu a odhodlal jsem se objednat se k psycholožce. Mám z toho velký strach . Prosím vás nevíte na co se mě vše může ptát. Vy si opravdu myslíte , že nejsem gay? Prosím poraďte ještě dnes . Děkuju mnohokrát předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Milý Pavle. Pokud budete dál tak paličatý, nemá smysl, abyste k psychologovi chodil.Naservíroval jsem Vám vše v dopise a vy na moje polopatické vysvětlení odmítáte reagovat. Melete si pořád svoji. To není stav vhodný k terapii. Až se " odcyklujete,"hledejte terapeuta anebo to raději vyřešte sám.Doporučil bych Vám sportovat a otužovat- několik hodin denně. Počítač hoďte do Dřevnice. Jedině tak máte šanci:-) s pozdravem Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: