Quickův test a aspirin protect 100

Dobrý den, užívám preventivně Aspirim protect 100 kvůli operaci srdeční chlopně a regurgitaci mitrání a trikuspidální chlopně. Chci se zeptat, zda mám pravidelně podstupovat tzv. Quickův test? Nebo ten platí pouze pro léky typu warfarin a pelentan? Předem moc děkuji za odpověď a přeji pěkný den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Quickův test se kontrolu pouze při užívání Warfarinu, při užívání Aspirinu není potřeba.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: