Rakovina žaludku

Dobrý den, je mi 22 a píchá mě v nadbřišku u žeber na levé straně, někdy i do zad, nejspíš žaludek...poté, co jsem si přečetla příznaky rakoviny žaludku, zjistila jsem, že se mi i blbě polyká, nevím jestli to je zpusobené psychikou. Byla jsem u praktické, protože mě píchalo různě na břiše a krevní obraz, sedimentace, biochemie, vše oka, tak at se nestrachuju, ale vždyt i přesto, že jsem měla výborné výsledky, je možně abych měla rakovinu žaludku, že???....měla jsem problémy se stolicí, střídavě zácpa, prujem, především častý průjem, ale to se mi po probiotikách srovnalo....poslala jsem stolici na mikrobiologii kvuli heliobakterovi, čekám na výsledky....myslíte, že je rakovina žaludku pravděpodobná???nedokážu myslet na nic jiného. v rodině rakovinu nemáme...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve Vašem věku je nádorové onemocnění žaludku extrémně vzácné. Vzhledem k popisu obtíží je příčinou s největší pravděpodobností funkční dyspepsie. Doporučil bych Vám věnovat pozornost stravovacím zvyklostem, pravidelné stravě, dostatku tekutin, pohybu.

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: