Rázová vlna a krvácení z nosu

Dobrý den .Před zhruba měsícem jsem ukončil opakovanou léčbu patních výrustků rázovou vlnou.Začal jsem nosit i obuv z výstelkou.Bolesti ale nepřestaly.Navíc jsem začal opakovaně silně krvácet z nosu, které rehabilitační sestra připustila.Je možné že je krvácení z nosu zapříčiněno rázovou vlnou jako vedlejší účinek. Děkuji za odpověď.Zdeněk

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Krvácení z nosu s rázovou vlnou souviset nemůže. Pokud trvají potíže někdy pomůže ozařování nebo obstřik.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: