Re

Dobře děkuju p.doktore a ještě se Vás teda chci zeptat jestli ten neurol můžu brát normálně na asentru, jestli je obecně oblíbený a celkově o něm, a poslední dotaz, jestli nevadí že mi psychiatricka rekla at si beru místo 50 mg asentry 100 (2 prášky 50mg) nemůže to na mě mít nějaký špatný vliv? A ten neurol na tu asentru teda můžu? Předem moc děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ondřeji, ano, Neurol můžete kombinovat s Asentrou a nemusíte se bát, možná budete cítit trochu unavený. Já osobně mám Asentru ráda, protože má jen minimum nežádoucích účinků a je většinou dobře snášena. Asentra 2x50mg je terapeutická dávka, což znamená, že působí v mozku rovnováhu neurotransmiterů, což se projeví ústupem obtíží. Děkuji za Váš dotaz a přeji příjemný den.

MUDr. Šárka Kolacíová
MUDr. Šárka Kolacíová

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: TH Klinika, Clinterap

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
9 kroků k odstranění klíštěte u vašeho domácího mazlíčka
Alergie na alkohol? Existuje!
Články: Alergie na alkohol? Existuje!
Když lidé mluví o alergii...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Poruchy srážlivosti krve
Články: Poruchy srážlivosti krve
Krvácivé stavy se projevují...
Kolposkopie
Články: Kolposkopie
Kolposkopie je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: