Recidiva cysty?

Dobrý den, zhruba před dvěma měsíci mi byla vyjmuta cysta z obličeje, aterom. Všechno bylo v pořádku, ale zhruba před dvěma dny se mi na tomtéž místě udělal menší "boláček", který je trochu zarudlý a mírně bolí na dotek. Nejdřív jsem si myslela, že se mi tam udělalo obyčejné akné, ale začínám si myslet, že je to opět aterom. Chtěla bych se zeptat, jestli je možné, aby se mi aterom vytvořil během snad jednoho dnu a jedné noci? Musím napsat, že se mi to vytvořilo asi přes třetinu jizvy na místě, kde byla tehdy původní cysta. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud nebyl aterom odstraněn kompletně i s pouzdrem, může dojít k recidivě.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x