Recidiva klistove encefalitidy

Dobry den, v srpnu 2009 jsem onemocnel klistovou encefalitidou jejiz lecba probehla uspesne a bez nasledku. Pred tydnem jsem si ale nasel nekolik klistat, ktera jsem vyextrahoval a ted mam citlivejsi uzliny pod celisti. Rad bych se tedy zeptal, zda je mozna recidiva, ci (jak mi rekl lekar) jsem vuci encefalitide imunni. Dekuji M.K.

Odpověď odborníka:

Pokud si tělo vytvořilo dostatečnou hladinu protilátek, klíšťovou encefalitidou již znovu neonemocníte. Hladina protilátek se dá zjistit. krevními testy.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: