Řešení vur u 2,5 letého dítěte

  • Dotaz od: jolana frommerová
  • Publikováno: 21.7.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, nyní 2,5 leté dítě prodělalo ve 3 měs.a 1 roce zánět ledvin, užívalo 1 ml Sumetrolimu 2x denně, nyní pouze 1x. Nyní zhoršení nálezu, refllux 3 oboustranně (dříve 1). Zřejmě bude muset podstoupit cystoskopii, při které se tento problém patrně neodstraní. Nebylo by lepším řešením podstoupit přímo operaci? Je jiná možnost? Děkuji Vám

Odpověď odborníka:

U takto malého dítěte se pravděpodobně lékaři snaží postupovat co možná nejšetrněji a konzervativně a operace je to poslední řešení. Měla byste svoje obavy zkonzultovat přímo s ošetřujícím lékařem, který by vám měl přesně zdůvodnit svoje stanovisko.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: