Riziko otěhotnět při menstruaci

Dobrý den, Mám dotaz zda-li je možné riziko otěhotnět 6. den menstruace.Tento den partnerka použila první pilulku HA, ale při styku došlo ke smeknutí prezervativu. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, malé riziko otěhotnění při styku 6. den menstruačního cyklu existuje. Pokud by partnerka užívala HA již od prvního dne menstruačního krvácení, byla by před otěhotněním chráněna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: