Rizikový styk

Dobry den, pred asi tremi mesici jsem mel rizikovy styk ( selhal kondom) a zhruba po 14 dnech mi zacli obtize spojene se zimnici, nabehem uzlin, bolestmi hlavy a svalu a zazivacimi obtizemi a tyto problemy skoro po trech tydnech ustoupili, ale pak se zase zacli vracet a zatim doktori neprisli nato cim a nebo co byto mohlo zpusobovat. Jinak jsem byl i na venerologii a tam byli testy v poradku. Ted poslednich asi 14 dni se uz zas citim jak pri nejake viroze ci co a nejde se toho zbavit. Trpim na casto zvysenou teplotu ci horecku ( od 37 az klidne do 38.6°C), zazivacimi obtizemi, bolestmi a palenim v krku, puse a rtu i svedeni kuze s castymi bolaky ( akne - trpel jsem na nej, ale ne v takove mire jak ted), padanim vlasu, lehce zvetsenyma uzlinama a obcas lehce pobolivaji ( v trislech) a jakoby mam nabehla i stehna z vnitrni strany od cisel ( ze by zanet?? - podle krevnich testu zadny zanet v tele). A jinak chodim casto na wc a po nebo pred se objevuje neco jak cira gelova tekutina ( nekdy i v noci ) jak prejakulat ci co a taky se obcas objevi takove rezava bolest ( ne pri moceni), ale behem chvile prestane a toto se mi obcas stane i pri sexu a nebo po sexu, kdyz pak jdu vykonat potrebu, tak si pripadam jak, kdyz "mocim snad ziletku". Nemohlo by se jednat o nejakou pohlavni nemoc ( ze by ji neodhalili na venerologii) ci nejaky zanet ci jiny problem, ktery i po navsteve specialistu ( venerologa i urologa) zustal presto neodhalen a mohl by se takto projevovat i v dutine ustni??? Nejake doporuceni???

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte tyto obtíže, tak by Vás měl opravdu lékař znovu vyšetřit. Pálení a řezání při močení může být známkou močové infekce. Lékař by Vám měl udělat vyšetření moče a ev. zkontrolovat venerologické odběry. Ale z toho co popisujete se může samozřejmě jednat i o jinou příčinu. Vyhledejte lékaře a sdělte mu vaše problémy, určitě nečekejte, LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: