Rovnátka se zubním můstkem?

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, ještě než se obrátím na mého finančně náročného stomatologa:). Když jsem byla malá, vyrazila jsem si na kole přední dva zuby. Jeden úplně a druhý se ulomil v půli. Již předtím jsem nosila vyndávací rovnátka, protože jsem měla předkus a ted bych se k nim chtěla vrátit ale v podobě fixních rovnátek. Moc bych si přála zuby srovnat, ale nevím, zda-li je to se zubním můstkem vůbec možné. Předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím jak je můstek rozsáhlý. Z hlediska srovnání ostatních zubů není můstek na obtíž. S pozdravem

MDDr. Stanislav Kárník
MDDr. Stanislav Kárník

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Soukromá praxe MDDr. Maxima Komleva, zubní lékař 

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: