Rtg plic a břicha

Dobrý den, mohli by jste mi prosím poradit alespoň přibližně jestli je rentgenový snímek mé maminky v pořádku? Má problémy se zády a k doktorovi má se snímkem jít až za delší dobu tak jsem chtěla alespoň přibližně vědět víc. Mockrát děkuji. Hezký den, Sroková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na snímku dolní hrudní páteře, jen v jedné projekci, toho tolik vidět není, jen lehká skolióza. Jinou změnu nevidím. Jestli má Vaše matka pouze bolesti zad, bez vyzařování do dolních končetin nebo trupu a břicha a neurologický nález je normální, může se klidně obrátit na fyzioterapeuta, který jí poradí, jak postupovat dál.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x