Rustový hormon

Dobrý den našel jsem na Vás odkaz na internetu a pořeboval bych se poradit jmenuji se Honza a je mi 18 let už rok a pul měřím 175cm. Můj otec měří 173cm a matka 174cm a chtěl jsem se zeptat jestli je možnost že ještě porostu je t. Pokud ne tak bych rád znal Váš názor a rizika růstového hormonu a o kolik se po něm vyroste?. Děkuji s pozdravem Honza I.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve vašem věku již růstový hormon nepomůže, je ukončen růst. Vaše tělesná výška přesně odpovídá genetice, nemůžete být větši, když vaši rodiče mají takovou výšku jakou mají. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x