Samovolný potrat?

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, asi měsíc beru antikoncepci, ale tak tři týdny zpátky jsem si dělala těhotenský test, který byl negativní. Včera jsem dostala menstruaci a zatím vše probíhalo normálně, ale dnes ze mě vypadl jakoby kus masa, nebyla to krevní sraženina, ale takový podlouhlý kousek asi 4-5 cm.Myslíte si, že se mohlo jednat o samovolný potrat? Děkuji, S

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste nebyla těhotná, není možné, abyste potratila. Nemohl to být zapomenutý tampon?

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: