Sance opet chodit

Dobry den, pritel mel uraz - pad ze strechy. 2 mesice byl na Spinalni jednotce, nyní je mesic v rehab.ustavu Kladruby. Citlivost v celych nohach perfektní. Nyní pomalu hybe prstama u nohou a i nartem a to tam cvici mesic. Na Spinalce musel cevkovat, ted v Kladrubech se mu vratilo curani - cura uz sam. Na vysetreni mocaku se ukazalo, ze je vse poradku.Pritel nikdy nemocny nebyl, fyzicky na tom byl suprove. Prosim Vas, myslite, ze ma sanci opet chodit, kdyz se to tak zlepsuje??

Odpověď odborníka:

Zlepšování je to nejdůležitějí, nejdůležitější úkaz v průběhu choroby. Ale nenapsla jste, jakou má pacient diagnoziu, co se vlastně přihodilo a co bylo v pateři poškozené, změněné. Diagnozsa a její závažnost je vždy nejdůležitější pro prognozu stavu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x