Sance na otehotneni

Dobry den. Chtel bych se zeptat na sanci na otehotneni, jestliže ze jsem uspokojoval partnerku prsty. Sahal jsem pouze na povrch genitalii nesahal jsem hloubeji do pochvy. Predtim jsem si sahl na penis a i kdyz jsem neejakuloval, tak se bojim, zdali mi napriklad na prstech nemohla zustat cast "kapicky lasky". Na prstech jsem vedome zadnou tekutinu nemel, ale u tak bych se radeji optal pokud by kapicka lasky precijen utkvela na mem prste, tak jestli se mam neceho obavat. Dekuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, neobávala bych se ničeho:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: