Schizofrenie

Ma diagnoza je paranoidni schizofrenie a chtel sem zeptat jestli je mozne po schizofrenii nebo brani leku mozne ze se zmensi penis dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Tato změna je nepravděpodobná.Po některých lécích klesá sex.apetence,mohou se projevit i poruchy erektility-pokud máte i tyto obtíže,svěřte je svému psychiatrovi.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: