Sešroubovaná noha a aktivity

Dobrý den, kov mi bude včetně šroubů vytažen až za rok. Rehabilitací jsem si prošel a nohu již 2 měsíce zatěžuji na 100%. Takže hádám že větší problém při jízdě na motorce by být neměl, včetně ostatních sportovních aktivit, jako je jízda na kole?. Děkuji za odpověď. S pozdravem, Lukáš

Odpověď odborníka:

Jízda na motorce je možná, samozřejmě s přihlédnutím k hybnosti kolena a hlezna a využití vhodné, pevné obuvi. Jinak plná zátěž až zcela po vytažení kovového materiálu. Ten ale přesto nyní pohyb nemusí podstatným způsobem v hleznu omezovat.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x