Sex při menstruaci

Jsem 5 týdnů po mini interupci a menstruace se již dostavila. Chtěla jsem se zeptat, zda je nějaké riziko otěhotnění při menstruaci, když partner vyvrcholí do mě. Děkuji za Váš čas

Odpověď odborníka:

Riziko je menší než mimo v období ovulace, ale možné to určitě je. Navíc byste měla dodržet šestinedělí. Myslete také na to, že pokud byla provedena interupce, dle zákona nelze provést interupci dalších 6měsíců.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: