Sex před užitím antikoncepce

Beru antikoncepční pilulky roky a nikdy jsem nevynechala. Vím, že bych měla být chráněná celý měsíc před otěhotněním. Měla jsem s přítelem sex, přede dnem než jsem začala užívat nový platíčko na měsíc. Je možnost, že bych byla těhotná, když ten prášek zítra vezmu (začnu přesně na den, jako každý měsíc začínám)? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vendulo, přesně jak říkáte, hormonální antikoncepce Vás chrání celý měsíc, tedy i v době, kdy je předepsaná pauza. Hezký večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: