Silgard a otěhotnění

Dobry den chtela bych se zeptat jetli pri pouzivni vakciny slidgard muzu otehotet.Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, můžete - vakcína nechrání proti otěhotnění, chrání před nákazou některými typy papilomavirů, které způsobují rakovinu děložního čípku. Jako ochranu proti otěhotnění použijte antikoncepci - například kondom.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: