Silgard

Dobry den chci se zeptat. V roce 2006 jsem podstoupila plastiku děložního čípku, a tet ji mam podstoupit zas ale bylo mi doporučeno si dat pichnout Silgard, nevim zda to bude k necemu dobre když tu ctu prispevky ze se to picha kdyz je ta zena zdrava, a me pan doktor rekl ze to mam tezky nalez tak nevim zda ockovat ci ne. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, očkování doporučuji, může do budoucna přinést snížení rizika rozvoje nových poškození děložního čípku ze strany papilomavirů. Pora´dte se se svým gynekologem o výběru vakcíny, na trhu je i vakcína proti 9 typům papilomavirů. Přeji hodně zadraví.

MUDr. Hana Ševčíková
MUDr. Hana Ševčíková

Specializace: Vakcinace a cestovní medicína

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: