Sklerotizace

Hezký den přeji. Včera jsem absolvovala sklerotizaci na obou nohách, nicméně sestřička mi obvázala pouze spodní část končetin od kolene dolů a nevšimla si, že jeden vpich byl i nad kolenem v polovině na zadní části stehna. Na druhý den po 24 hodinách po zákroku jsem si všimla rozsáhlé podlitiny právě na zminovaném stehnu, které nebylo zavázané, stažené, dodatečně jsem tedy obvázala. Prosím o odpověd zda tato absence stažení napichnuté žíly se zhojí stějně dobře jako správně stažené žíly nebo hrozí hnědý flek , pigmentace či něco horšího. Děkuji. S pozdravem. Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte se bát, hematom=modřina se vstřebá. Můžete si v lekárně zakoupit Heparoidovou mast, která hojení urychlí. Hezký den.

MUDr. Petra Kánská
MUDr. Petra Kánská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: OPL, spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x