Sklerotizace a početí

Dobrý den pane doktore, byla jsem včera na sklerotizace metliček a chtěla bych se zeptat za jako dlouho od ní se můžeme s přítelem pokoušet o početí, aby to nemělo vliv na plod ? Nevím jak dlouho se např. ta vstřikovaná látka drží v těle a mohla by ovlivnit dítě ? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Sklerotizační roztok se z těla vyplavuje poměrně rychle, píšete, že sklerotizace proběhla v úterý, s ohledem na miminko se tedy můžete o otěhotnění začít pokoušet již dnes. Ovšem nevím na jak rozsáhlé ploše vám byly metličky ošetřeny, pokud se jednalo o větší plochu, dopřála bych vašim nohám šanci se zahojit a počkala bych ještě 14 dní. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vraťte spánek do normálu
Články: Vraťte spánek do normálu
Každému se občas se stane...
Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Články: Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Zdravá strava je nejlepší...
Příčinou intimního trápení může být alergie
Články: Příčinou intimního trápení může být alergie
Svědění, pálení a další...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Klimakterium
Články: Klimakterium
Klimakterium je období...
Jak se diagnostikuje alergie
Články: Jak se diagnostikuje alergie
Na počátku celého procesu...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x