Slabá menstruace

Ráda bych se zeptala, jestli slabá menstruace může být příčinou neplánovaného těhotenství, pokud s přítelem při styku používáme pouze kondom, nebo může jít jen o nějakou nečekanou nepravidelnost? Bolesti mám slabší než obvykle při menstruaci. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

O těhotenství by se jednat nemuselo, ale i mohlo (s menší pravděpodobností). Příčinou bude spíše nemoc či jiné oslabení organismu. Pro jistotu udělejte test.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: