Slabá menstruace

Mám prví měsíc hormonální antikoncepci MICROGYNON a místo normální menstruaci mám hodně slabou, spíše jen špinění. Než jsem jí začala užívat, tak jsem měla menstruaci normální. Asi týden po nasazení jsem měla pohlavní styk. Je možné že bych byla těhotná? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Během užívání antikoncepce je běžné, že zeslábne nebo až vymizí antikoncepce. Účinek tím není oslaben.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: