Slinivka brisni - umele oplodnenie

Pred pol rokom mi lekar gastroenetrolog identifikoval problem so slivikou- suspectna chronicka pankreatida. Ked dodrzujem dietu, krce nemam a vsetko je OK. Moj problem je , ze v poslednom case sa nam s partnerom nedari otehotniet a sme sa rozhodli pre umele oplodnenie. Kedze to si vyzaduje liecbu a bratie roznych hormonov- napr. Pregnyl..., chcem sa spytat ci to nemoze mat nejaky negativny vplyv na moju slinivku.

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Nikolajko, různé hormony mají různý účinek, většinou na řadu orgánů a jejich funkcí. Konkrétní riziko nejlépe posoudí Váš gastroenterolog podle konkrétního léčivého přípravku. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x