Snaha o poceti

Vazeny pane Doktore/ko, zajimalo by mne jestli menstruacni migrena v 2-5 dni menstracniho cyklu ma vliv na poceti? S manzelem se jiz asi rok snazime o zalozeni rodiny, byli jsme oba na vysereni.Manzelovi vysledky v poradku.Ja mam pravidelnou menstruaci, ovuluji, menstruacni cyklus asi 25 dnu, slabe menstrace, migrenu jak jsem se jis zminila asi 2-3 behem menstruace.Je me 35 let.Prosim poradte.Je duvod zahajit hormonalni lecbu? Myslite si, ze bych mohla skusit Clomid i kdyz ovuluji?Dekuje moc Fanka

Odpověď odborníka:

dobrý den, migréna na početí mít vliv nebude.pokud již rok nelze počít a jste vyšetřeni,navštívila bych centrum reprodukční medicíny. většinou již objednání na vyšetření uvolní stres a žena počne:) co se týče užívání Clomidu, to Vám neporadím, je to spíše na gynekologovi,který Vás více zná.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Miminko | Od: Žaneta | 9.12.2014 08:47
My jsme se snažili o miminko celkem dlouho, až po roce a půl snažení, kdy mi doktroka doporučila vyzkoušet Fertility Blend se nám zadařilo. Te´d jsem ve 3 měsíci a na miminko se strašně těšíme:) věřím, že každý má naději..:)
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: